La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.
Empresa

Empresa, valors i serveis

Som una empresa proveïdora de serveis web i allotjament de pàgines web a Sabadell

Estem especialitzats en serveis per Internet i aplicacions web, nostre objectiu és donar solucions professionals a totes aquelles empreses que necessitin aprofitar al màxim els recursos i oportunitats que Internet pot oferir. Formem equip amb els nostres clients, i donem resposta a les necessitats de plantejament de projectes web, disseny, desenvolupament, programació, recursos d'Internet, manteniment i posicionament, li oferim un servei professional per a tot tipus d'accions que vulguin emprendre en el núvol.

Gran Via Digital Sabadell és una empresa que remunta els seus orígenesa principis dels anys 80, en els seus inicis la seva especialitat es centra a donar serveis gràfics professionals a tot tipus d'empreses, incloent-hi el ampli sector de la Publicitat i les Arts Gràfiques. L'empresa mare (Egrafit), i l'evolució d'aquesta en el sector de les tecnologies Cloud Computing, ha donat origen a la nova Gran Via Digital.

Sabem el que la seva empresa necessita i parlem el mateix idioma que vostè, sense tecnicismes, la comunicació és la nostra especialitat i la imatge és la nostra passió.

Volem ser el seu proveïdor de serveis d'Internet a Sabadell, poseu-vos en contacte mitjançant el formulari que apareix a peu de pàgina, properament ens posarem en contacte amb vostè.

Realitzem treballs de desenvolupament, publicació, manteniment i posicionament web.

Internet evoluciona a passos gegantins, avui dia el plantejament, desenvolupament, publicació, manteniment i posicionament de les pàgines web, és una tasca que requereix prestar la màxima atenció, no serveix de res tenir una pàgina web amateur que no tingui una arquitectura web adequada i que no estigui preparada per posicionar-se i ser indexada amb facilitat pels cercadors.

Per tot això hem evolucionat per oferir als nostres clients solucions web que no requereixen fer grans inversions per al llançament d'un nou projecte, simplement contractant l'allotjament als nostres servidors, disposen d'un programari de gestió de continguts fàcil d'usar i que li permet gestionar la seva pàgina web o negoci en línia al 100% i sempre de la d'assessors en disseny, gestió de continguts i experts en posicionament, tot per una petita quota al mes, no li sembla increïble?.

Contacti amb nosaltres per plantejar les seves necessitats, tenim la solució.

 

Per obtenir més informació contacti mitjançant el formulari que trobareu a peu de pàgina.

 

Serveis d'Internet
Gran Via Digital Sabadell.
Parlem clar i sense tecnicismes

El nostre treball es centra en facilitar-li al màxim la planificació, el disseny, el desenvolupament, la publicació, el manteniment i el posicionament de la seva pàgina web o negoci virtual mitjançant un gestor de continguts que vostè mateix pot administrar, i que permet mantenir la seva presència a Internet sempre actualitzada.

Vostè té el control de tot el sistema, i li permet decidir quan ha arribat el moment d'actualitzar la seva pàgina tant en els continguts com en el seu disseny, en qualsevol moment i de forma molt fàcil i intuïtiva.

Ens agrada mantenir el contacte amb els nostres clients, tenim el nostre centre d'atenció al client en el centre de Sabadell a 20 km. de Barcelona.

La base del nostre treball està basada en el Disseny i la comunicació aplicada a tota mena de suports, principalment el desenvolupament web, però també altres mitjans digitals per al punt de venda o per a treballs impresos o d'arts gràfiques.

La millor estratègia per vendre més i millor, és l'aplicació de la imatge i el disseny a tot el procés de producció de qualsevol producte o servei.

Truqui'ns al 93 725 94 60 o contacti amb nosaltres.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?