La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.
Manteniment Web

Manteniments Web

Vostè sap que per obtenir un bon posicionament a Internet, cal que la seva pàgina es mantingui activa, renovant i actualitzant tots els seus continguts amb freqüència, per a això és necessari disposar del temps suficient per poder anar actualitzant la seva web de forma regular. Sabem que no li resulta fàcil trobar aquest temps, per això hem creat els nous plans de manteniment, que li permeten mantenir la seva pàgina activa per una petita quota trimestral, mantingui el seu posicionament a Internet actualitzant els seus continguts freqüentment, nosaltres farem aquest treball per vostè .

A banda dels continguts sobre els seus productes o serveis, donem dinamisme a la seva pàgina afegint paraules clau, d'aquesta forma la seva pàgina obté un valuós contingut de recerca.

Els enllaços d'interès també són molt importants per al posicionament de les seves pàgines, ja que si es publiquen en diferents webs externs de forma estratègica i legal, poden donar-li molta popularitat al seu web.

Tot això combinat amb una bona estratègia en les xarxes socials i altres tasques de manteniment, li permetrà aconseguir i mantenir el seu web en les primeres posicions en els cercadors.

També creiem de és molt important afegir al seu web una secció de FAQ (preguntes freqüents) en aquesta secció podem donar resposta als dubtes que els nostres compradors solen tenir, i permeten localitzar informació sobre aquests dubtes que tenim resolts a la nostra web.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?