La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.
Posicionament Web

Posicionament SEO i SEM per a la seva Web

El posicionament per paraules genèriques no s'obté fàcilment, és el resultat d'un estudi previ i una sèrie de retocs que cal fer en el contingut del seu web, perquè ell mateix sigui capaç de posicionar-se sense haver de pagar.

Aquesta sèrie de treballs de millora per al posicionament orgànic o natural (sense pagament per clic) se li denomina posicionament SEO.

Recomanem que abans d'iniciar una campanya d'AdWords, realitzi una revisió del SEO del seu web, d'aquesta manera el cost per clic d'AdWords serà molt menor i la seva campanya serà més eficient.

Un cop iniciada la campanya d'AdWords, us recomanem fer retocs en el SEO de la seva web, aprofitant les dades generades per Google durant la seva campanya.

Sabem que una web ben realitzada, és una web ben posicionada, i a més li permet el posicionament sense haver de pagar res, encara que això no li garanteix que sempre apareixerà en les primeres posicions dels cercadors, per aquest motiu, Gran Via Digital li ofereix també la possibilitat de gestionar les seves campanyes de pagament per clic d'AdWords, per això disposa d'un abonament de regal d'entre 75 i 100 € que Google li ofereix de forma gratuïta per a vostè.

Aquesta modalitat de posicionament anomenada SEM és una bona alternativa per competir per paraules molt sol·licitades per la seva competència.

Demani més informació sobre com pot millorar el posicionament del seu web omplint el formulari que apareix a peu de pàgina.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?