La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.
Plans de Manteniment

Manteniment Web

 

Li oferim tranquil·litat absoluta per a vostè i per al seu web, actualitzem les seves llicències de programari perquè la gestió del seu web estigui sempre al dia, l'ajudem en la gestió dels seus continguts i li oferim suport tècnic 24 hores mitjançant el correu electrònic de suport.

Per menys del que val un cafè al dia, vostè pot tenir la tranquil·litat que tant el seu projecte web com la seva imatge estan fora de perill a Internet.

Per obtenir més informació sobre els nostres plans de manteniment i de posicionament web, pot enviar-nos un correu electrònic, o ompli el formulari que apareix a peu de pàgina.

Un bon manteniment garanteix un millor posicionament del seu web.

Redactem els seus textos, creem els seus vídeos, fem les fotos, mantenim les seves xarxes socials i la seva web al dia.

web frito

Alguns clients ens han demanat realitzar el seu projecte web utilitzant un pla de manteniment per facilitar-los el pagament en petites quotes, encara que sembli una bogeria, és molt recomanable que iniciem els seus projectes d'aquesta manera, així aconseguim llançar la web en temps rècord i l'ajudem a mantenir el dinamisme de la pàgina durant molt més temps.

Com vostè ja sap, no serveix de res fer una web molt completa i elaborada, per tenir-la paralitzada durant anys, això sí que és llençar els diners.

Els cercadors seleccionen les pàgines més dinàmiques, amb continguts originals que puguin aportar valor i nous continguts a la xarxa.

Demani més informació en el formulari que trobarà al peu d'aquesta pàgina.

desde 30 al mes

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?