La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.
Comerç Electrònic

Comerç Electrònic

Les nostres botigues virtuals disposen de tots els recursos necessaris per vendre els seus productes de forma fàcil i intuïtiva, disposem de diverses plataformes que li permeten administrar vostè mateix els seus continguts.

Ens ocupem de que les llicències i actualitzacions de programari necessàries estiguin sempre al dia, perquè tot funcioni de forma correcta.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per facilitar-vos l'accés als tutorials, així com l'accés a una botiga virtual de prova gratis durant un mes sense cap tipus de compromís, si li interessa el producte podem aprofitar totes les dades introduïdes durant el període de prova, i si no li interessa, pot abandonar la botiga quan li interessi.

Vostè pot decidir el futur del seu negoci en el núvol. Si finalment decideix quedar-se la seva botiga, compti amb nosaltres per a qualsevol dubte o suport tècnic que necessiti, Granviadigital estarà al seu costat en tot moment atenent les seves consultes.

Estem al seu costat per ajudar-lo en tot el que necessiti, fins i tot pel que fa a la promoció de la seva botiga a Internet. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per facilitar més informació trucant al telèfon 93 725 94 60 o per correu electrònic omplint el formulari que trobaran al peu d'aquesta pàgina.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?