La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.
Plans de Disseny

Dissenyem Webs...

La imatge del seu negoci a Internet depèn de la qualitat del disseny de la seva pàgina web.

Som dissenyadors professionals col·legiats amb més de 25 anys d'experiència en el sector de la publicitat i el disseny gràfic corporatiu, treballem amb equips informàtics professionals que ens permeten dibuixar directament en pantalla utilitzant un llapis òptics, agilitzant molt els temps de realització.

Disposem de Programari professional amb llicències actualitzades per poder oferir l'última tecnologia en tots els nostres projectes web.

Ha arribat el moment de renovar-se, per afrontar els reptes més exigents, una bona presentació obre moltes portes.

Li oferim la possibilitat de realitzar el seu projecte a Internet de la forma més econòmica i eficient.

Treballem amb eines que ens permeten construir webs dissenyades en exclusiva per a vostè sense necessitat d'utilitzar plantilles, d'aquesta manera podem oferir pàgines web d'alta qualitat amb dissenys exclusius, a preus molt competitius.

Li donem accés al contingut del seu web, perquè vostè mateix pugui administrar els seus continguts, també li oferim la possibilitat d'administrar-los nosaltres mateixos, en el cas que no disposi de temps per realitzar les tasques de manteniment de la seva web.

Li oferim la tranquil·litat de tenir el seu web en plena forma per una petita quota al mes, més informació sobre el nostre servei de manteniment web.

a partir de 300 €


CARLES GUEVARA I HARO
ES MEMBRE COL·LEGIAT NÚM. 327,
DEL COL·LEGI
OFICIAL
DE DISSENY GRÀFIC DE CATALUNYA.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?